Profil

basic-elements lægger vægt på at professionelt og åbent samarbejde er vejen frem. Sammen skaber vi de unikke helhedsløsninger som hverken er til at kopiere - eller til at komme uden om.

Profil

basic-elements er en enkeltmandsvirksomhed. Jeg er specialiseret inden for grafisk design og web-design, der leverer totale grafiske løsninger og specialløsninger. Gennem et netværk af dygtige samarbejdspartnere kan basic-elements levere selv meget krævende totalløsninger. Det eneste basic-elements ikke gør sig i, er standardløsninger – det er der masser af andre der gør...

Du får personlig service, grafiske løsninger i særklasse og den ekstra kapacitet, der skaber løsninger på bordet i din hverdag. basic-elements taler et sprog, du kan forstå, og kan hurtigt sætte ind i dit firmas behov.

basic-elements blev stiftet i 2000 af Brian Mouritsen. Min baggrund er bl.a. en uddannelse som mediegrafiker, en uddannelse i grafisk design fra reklameskolen Graphic Park og en lang række specialkurser i Flash, digital billedbehandling m.m.
Jeg har blandt andet arbejdet som grafisk designer i luftfartselskabet SAS, Web bureauet Siteworks og Normann Prepress.

Når basic-elements møder dig som kunde, er det med kompetence, kreativitet og begge ben på jorden. En af mine styrker er, at forstå din virksomheds styrker og kvaliteter, og sammen med netværkspartnere omsætte dem til netop det grafiske udtryk, der bedst afspejler din virksomheds identitet.  

Brian Mouritsen
basic-elements
Kontakt basic-elements nu basic-elements.dk - Medie Grafisk DesignSociale medier som Facebook, LinkedIn og Pinterest