Hvad kunderne siger

“Når basic-elements laver opgaver for mig og mine kunder, ved jeg, at jeg får en unik løsning. De forstår min briefing og lægger så al deres kreative faglighed oveni. Så jeg får et så flot resultat, som jeg ikke selv vidste, at jeg i virkeligheden forventede. Det er en synergi og kvalitet af den sjældne slags”.

Ann Rosenbom
Linjekommunikation


“basic-elements er meget gode til at fange forståelsen for andres tanker og idèer, for der efter at give dem nyt liv i form af elegante webløsninger.
Vi har oplevet et meget behageligt og positivt samarbejde præget af god opfølgning undervejs. Vi giver basic-elements de varmeste anbefalinger hvad angår udvikling af webdesign og et samarbejde, som byder på lidt mere”.

Siri Sara Skaarberg
Administrerende direktør
ibalance as


Vi leverer CMS software til basic-elements og for os er det vigtigt at der er et godt sammenspil mellem forhandler og vores udvikling og designafdeling.

"basic-element forstår at få den tekniske del og det kunstneriske udtryk til at blive forenet i en større enhed, så Siteworks CMS fungerer som et levende og effektivt værktøj. Kunder stiller store krav til hurtig reaktionsevne og design på højt niveau og det har vi sammen med basic-elements oplevet fungerer rigtig godt.

basic-elements stiller krav til vores system hvilket giver udfordringer, men det tolker vi blot som en positiv opgave der skal løses.

basic-elements har også evnen til at opfatte og forstå opgavens art og specifikke ønsker. Opgaver har det ofte med at skulle være løst "i går". Derfor er det vigtigt for os at kunne give en kort opgavebriefing på e-mail, eller  hvis der er behov for en tættere dialog og samspil omkring opgaveløsningen at vi får en omgående respons. Og den forventning bliver indfriet".

Vi ser frem til mange spændende opgaver i fremtiden.

Michael Martil
Partner
Siteworks ApS


Vi henvendte os til vores professionelle sparringspartner Mille Henriksen, som sammen med basic-elements fandt den helt rigtige løsning for os.

Vores nye hjemmeside er nu online - og mange af vores kunder og samarbejdspartnere har allerede responderet meget positivt. Men endnu bedre er, at den hurtigt og nemt kan opdateres - uden kontakt til eksperter.

basic-elements har sørget for en særdeles brugervenlig løsning, og mulighederne er næsten ubegrænsede. Der er ingen tvivl om at vi vil få stor glæde af vores hjemmeside i mange år fremover - også økonomisk!

Stig Kenneth Andersen
Direktør
Speedwell A/S
Kontakt basic-elements nu basic-elements.dk - Medie Grafisk DesignSociale medier som Facebook, LinkedIn og Pinterest