Få succes med online marketing, når du
arbejder med SEO og Adwords

SEO – Søgemaskine optimering

Med en langsigtet strategi er søgeoptimering er fordelagtig løsning til din forretning. Her får du muligheden for at få en flot og stabil placering i det organiske søgefelt.

Google Adwords – top placering

Google Adwords kampagner er de annoncer du betaler for, så du kan blive synlig i toppen af Google. Det er vigtigt at bruge de rigtige ord for at fange brugerens opmærksomhed.

Ønsker du flere kunder i butikken, skal du åbne døren og ud med skiltet. Men hvad gør man på Internettet?

SEO – Søgemaskine optimering

Hvad skal der til, for at blive synlig?

Google Adwords kampagner er dem du ser i toppen af Google og i højre side. Det er vigtigt når man vælger at lave en Google Adwords kampagne, at teksten passer til det man ønsker brugeren søger på. Det kan være særdeles effektivt for nystartede virksomheder eller hvis man har nogle vigtige produkter der skal synliggøres mere end andre. basic-elements samarbejder med virksomheder, der har mange års erfaring indenfor Google Adwords og sammensætning af kvalitetssikrede kampagner. I en brugervenlig statistik kan du løbende se hvilke ord og sætninger, som dit website bliver fundet på. 

I en brugervenlig statistik kan du løbende se hvilke ord og sætninger, som dit website bliver fundet på. Du kan derfor følge med i processen og være med til at justere ind så den passer til dit produkt. Få en gratis præsentation book en tid og få en smagsprøve på hvilken succes vores kunder oplever. Det er ganske uforpligtende og ønsker du et mersalg i din forretning vil online marketing være en stor hjælp. Søgemaskineoptimering er en vigtig investering Søgeoptimering er lige så vigtig som designet. Er du ikke synlig, finder dine kunder dig ikke. basic-elements kan hjælpe dig med at få flere besøgende på hjemmesiden og dermed også mulighed for flere kunder. Hvordan øger du din omsætning?

Ønsker top placeringer, må du betale for det. Med Google annoncer får du flere konverteringer.

Google Adwords – Betalte annoncer

Det koster penge at nå til tops!

Google Adwords kampagner er dem du ser i toppen af Google og i højre side. Det er vigtigt når man vælger at lave en Google Adwords kampagne, at teksten passer til det man ønsker brugeren søger på. Det kan være særdeles effektivt for nystartede virksomheder eller hvis man har nogle vigtige produkter der skal synliggøres mere end andre. basic-elements samarbejder med virksomheder, der har mange års erfaring indenfor Google Adwords og sammensætning af kvalitetssikrede kampagner.

Du kan derfor følge med i processen og være med til at justere ind så den passer til dit produkt. Få en gratis præsentation book en tid og få en smagsprøve på hvilken succes vores kunder oplever. Det er ganske uforpligtende og ønsker du et mersalg i din forretning vil online marketing være en stor hjælp. Søgemaskineoptimering er en vigtig investering Søgeoptimering er lige så vigtig som designet. Er du ikke synlig, finder dine kunder dig ikke. basic-elements kan hjælpe dig med at få flere besøgende på hjemmesiden og dermed også mulighed for flere kunder. Hvordan øger du din omsætning?

Kontoret

Frederikberg, København

Ring nu på

(+45) 53 55 46 00

Send en e-mail

info@basic-elements.dk