Søgemaskineoptimering

Det handler om at blive set på søgemaskinerne

Ønsker du flere kunder i butikken, skal du åbne døren og ud med skiltet. Men hvad gør man på Internettet? Jo, man sørger at blive set og hvad bedre er at blive fundet på de første sider.

Det kan vi hjælpe med. Med en langsigtet strategi er søgeoptimering er fordelagtig løsning. Her får du muligheden for at få en flot placering i det organiske søgefelt. det er det almindelige felt til venstre.

Man kan også starte ud med Google Adwords Kampagner. De giver hurtige resultater og er meget målrettet i forhold til et specifikt produkt.

Det er let nok at ligge på første side

Men det er kompliceret og kræver konstant overvågning at blive liggende på en god plads. Det er der basic-elements kommer ind i billedet.

I tæt samarbejde mellem basic-elements og Siteworks, har vi haft store succes med at placere kunder godt på Google. Få hjælp til at fastholde din placering og endda forbedre den over tid.

Ring 53 55 46 00 eller send en forespørgsel.

Følg med i statistikken og oplev din succes

Med søgemaskineoptimering fra Siteworks Clientbooster får du også et værktøj til at hold styr på effekten af din optimering, der bliver ikke lagt skjul på noget. I en brugervenlig statistik kan du løbende se hvilke ord og sætninger, som dit website bliver fundet på.

Du kan derfor følge med i processen og være med til at justere ind så den passer til dit produkt.

Få en gratis præsentation

book en tid og få en smagsprøve på hvilken succes vores kunder oplever. Det er ganske uforpligtenden og ønsker du et mersalg i din forretning vil søgeoptimering være en stor hjælp.

Søgemaskineoptimering er en vigtig investering

Søgeoptimering er lige så vigtig som designet. Er du ikke synlig, finder dine kunder dig ikke. basic-elements kan hjælpe dig med at få flere besøgende på hjemmesiden og dermed også mulighed for flere kunder.
Hvordan øger du din omsætning?

Kontakt basic-elements nu basic-elements.dk - Medie Grafisk DesignSociale medier som Facebook, LinkedIn og Pinterest