Hvornår har du sidst set på dit design med kritiske øjne?
Det tager mindre end 10 sek, at danne et indtryk af din hjemmeside

Webdesign

Har din virksomhed i øvrigt et logo et godt webdesign og visitkort, som hænger sammen hele vejen rundt?

Kommunikation

Velskrevet tekster hjælper brugeren til at vælge dig frem for dine konkurrenter. Dine “søgeord” betyder alt.

Billeder og grafik

Lige så vigtigt det er, at have et flot design, lige så vigtigt er det at billeder og grafik også står skarpt.

Basic-elements har fokus på hvordan du kan øge omsætningen ved at bygge et flot webdesign med “CALL TO ACTIONS”.

Webdesign og totalløsninger

Få en løsning der binder det hele sammen.

Har din virksomhed i øvrigt et logo og et godt webdesign, som hænger sammen hele vejen rundt? Får dine kunder det samme professionelle indtryk af din virksomhed, uanset om de ser dine visitkort, brochurer, salgsbreve, fakturaer, annoncer – og din hjemmeside? Uanset hvor indarbejdet et design en virksomhed har, er det en gang imellem nødvendigt vurdere, om det stadig repræsenterer virksomheden i det henseende det er bygget op omkring. Er det stadig er tidssvarende eller er det forud for sin tid.

Hvornår har du sidst set på dit design – med kritiske øjne? basic-elements er specialiseret inden for grafisk design og web design. Gennem et netværk af dygtige programmører kan basic-elements levere selv meget krævende totalløsninger. Det eneste basic-elements ikke gør sig i, er standardløsninger – det er der masser af andre der gør… Vælger du at samarbejde med basic-elements får du en personlig service, grafiske løsninger i særklasse og en professionel virksomhedsidentitet, der signalerer succes.

Med de rette ord bliver historien fortalt, dine produkter beskrevet og godt placeret på Google.

Kommunikation

Det er søgeord, uanset om det er produktbeskrivelse eller storytelling

God og velskrevne tekster hjælper brugeren til at vælge dig frem for dine konkurrenter. Det kan være din stil eller jargon brugeren falder for. Når du vælger at få lavet en professionel hjemmeside og trykt medie, hvorfor så ikke ofre det sidste som sætter prikken over i’et?

basic-elements samarbejder med en tekstforfatter, som kan levere velskrevet tekster til både web og trykte medier. Lad basic-elements hjælpe med at få virkeliggjort jeres historie. Få historien fortalt som du gerne vil præsentere dig og din virksomhed. 

Ordene fortæller historien, produktet og hvorfor du er den rette leverandør til kunden.

Lad fotografen tage billederne

Din virksomhed fremstår professionelt stærkere, med flotte billeder

Lige så vigtigt det er, at have et flot design på hjemmesiden eller det trykte medie, lige så vigtigt er det at billederne også står klart. Vi anbefaler at få taget billeder af en professionel fotograf. basic-elements samarbejder med professionelle fotografer, der kan hjælpe med at lave en spændende billedserie.

Få det hele med. Både personale, men også af firmaet og dets produkter der spiller en rolle. Det kan både være på location eller i studiet. Det er vores opgave at rådgive bedst muligt og den vej igennem skabe en unik løsning. Derfor er det også vigtigt at få lavet professionelle billeder.

Kontoret

Frederikberg, København

Ring nu på

(+45) 53 55 46 00

Send en e-mail

info@basic-elements.dk.linux96.curanetserver.dk