bliver du fundet på nettet?

Der er en vigtig sammenhæng mellem en funktionel hjemmeside og god søgeoptimering. Har du overvejet at være synlig på andre medier: Facebook, Instagram eller YouTube? Hvad passer bedst for din forretning?

Bliv fundet på nettet!

Der er en vigtig sammenhæng mellem en funktionel hjemmeside og god søgeoptimering.

Tiltræk de rigtige kunder med et lækkert design og en god markedsføringsplan

Websites,grafik og marketing

Overvejer du et nyt digital design, en grafisk makeover eller har du blot behov for et digitalt “visitkort”? Hvordan og hvor vil du findes, når dine drømmekunder leder efter dig? Har du et markedsføringsbudget til Google Ads og Facebook annoncer og hvilke andre sociale medier vil du være synlig på? Det er ikke nok, at få lavet en flot hjemmeside, hvis du ikke kan findes på nettet, når man søger efter dig eller dine produkter. Så tag fat i mig!

Få sparring omkring dit projekt – Lad os tage en snak om hvordan du bedst muligt kommer i gang med et digital design og en god markedsføringsplan… til en fornuftig pris! 

Flotte hjemmesider

Vil du fremstå professionelt overfor dine kunder eller klienter, så skal din hjemmeside være brugervenlig, kunne ses på mobilen og budskaberne skal stå knivskarpe. Ellers fanger du ikke deres opmærksomhed. Hvordan skal en flot hjemmeside se ud?

Grafisk design

Uanset om du skal have en hjemmeside, en brochure, visitkort eller flyers, er det vigtigt at dit præsentationsmateriale er udført i lækkert grafisk design. Det er en fantastisk følelse når modtageren lige kigger en ekstra gang og siger WOW, det ser godt ud! 

Digital markedsføring

En af de største faldgruber ved annoncering på nettet er mangel på planlægning. Der er mange muligheder i digital marketing. Google Ads, Facebook annoncering og sociale medier. Uanset hvor, er det vigtigt at sætte nogle mål.

Websites - Call To Action

Kreativ koncept design

Et kreativt koncept er en overordnet “idé”, der skal fange publikums interesse. Det skal påvirke deres følelsesmæssige respons og inspirere dem til at handle. Det skal være et design, der  virker på tværs af alle platforme og kommunikationskanaler for virksomheden. Gennem års erfaring og viden gør basic-elements det enkelt for din virksomhed at få en professionel løsning med websites, et solidt grafisk design der passer sammen med dine markedsføringsmaterialer.

Media.graphic.Design

Websites & digital marketing

 

Kunderne siger…

“Når basic-elements laver opgaver for mig og mine kunder, ved jeg, at jeg får en unik løsning. De forstår min briefing og lægger så al deres kreative faglighed oveni. Så jeg får et så flot resultat, som jeg ikke selv vidste, at jeg i virkeligheden forventede. Det er en synergi og kvalitet af den sjældne slags”
Ann Rosenbom

Indehaver, Linjekommunikation

“basic-elements er meget gode til at fange forståelsen for andres tanker og idèer, for der efter at give dem nyt liv i form af elegante websites. Vi har oplevet et meget behageligt og positivt samarbejde præget af god opfølgning undervejs. Vi giver basic-elements de varmeste anbefalinger hvad angår udvikling af webdesign og et samarbejde, som byder på lidt mere”

Siri Sara Skaarberg

Administrerende direktør , ibalance as

Kontakt

Dialog starter med en kontakt