Digital marketing kræver en god strategi

Turde lave fejl og lære af dem

Digital marketing plan

Digital marketing indeholder mange muligheder. Det er derfor vigtigt at have en god strategi, for at få succes på google. Har du styr på SEO og Google Ads og Facebook annoncering, er der god chance for, at du får henvendelser. Du skal turde tage chancer og prøve gode ideer af.

Hos basic-elements har vi erfaring med digital marketing og kender til Googles algoritme og brugernes adfærd. Du kender dit produkt og måske dine kunder.

Skal vi finde kvalitetskunder til dig, skal vi arbejde sammen. Vi kender værktøjerne og hvor det bedst kan betale sig at markedsføre dig, så du når dine mål.

Google

Den ultimative søgemaskine

Søgemaskine optimering (SEO)

Med en langsigtet strategi er søgeoptimering er fordelagtig løsning til din forretning. Her får du muligheden for at få en flot og stabil placering i det organiske søgefelt.

 

Google Analytics

For at du overhovedet kan måle effekten på digital marketing, skal Google Analytics oprettes og ID’en skal placeres korrekt på hjemmesiden. Herefter kan du stort set opsætte alle de sporinger du ønsker.

 

Google Adwords

Google Adwords er omdøbt til Google Ads. Her har du mulighed for at oprette kampagner og annoncer mod betaling. Du betaler altså for at få en god placering på Google. Her er det vigtigt, at bruge de rigtige ord for at fange brugerens opmærksomhed.

 

God Søgemaskine optimering
flytter dine placeringer

(SEO)

Google Adwords kampagner er dem du ser i toppen af Google og i højre side. Det er vigtigt når man vælger at lave en Google Adwords kampagne, at teksten passer til det man ønsker brugeren søger på. Det kan være særdeles effektivt for nystartede virksomheder eller hvis man har nogle vigtige produkter der skal synliggøres mere end andre. basic-elements samarbejder med virksomheder, der har mange års erfaring indenfor Google Adwords og sammensætning af kvalitetssikrede kampagner. I en brugervenlig statistik kan du løbende se hvilke ord og sætninger, som dit website bliver fundet på. I en brugervenlig statistik kan du løbende se hvilke ord og sætninger, som dit website bliver fundet på. 

Du kan derfor følge med i processen og være med til at justere ind så den passer til dit produkt. Få en gratis præsentation book en tid og få en smagsprøve på hvilken succes vores kunder oplever. Det er ganske uforpligtende og ønsker du et mersalg i din forretning vil online marketing være en stor hjælp. Søgemaskineoptimering er en vigtig investering Søgeoptimering er lige så vigtig som designet. Er du ikke synlig, finder dine kunder dig ikke. basic-elements kan hjælpe dig med at få flere besøgende på hjemmesiden og dermed også mulighed for flere kunder. Hvordan øger du din omsætning?

Få top placeringer med
Google Adwords

(Ads)

Google Adwords annoncer er dem du ser i toppen af Google og i højre side. Det er vigtigt når man vælger at lave en Google Adwords annonce, at teksten passer til det man ønsker brugeren søger på. Det kan være særdeles effektivt for nystartede virksomheder eller hvis man har nogle vigtige produkter der skal synliggøres mere end andre. basic-elements samarbejder med virksomheder, der har mange års erfaring indenfor Google Adwords og sammensætning af kvalitetssikrede kampagner. Du kan derfor følge med i processen og være med til at justere ind så den passer til dit produkt.

Søgemaskineoptimering er en vigtig investering Søgeoptimering er lige så vigtig som designet. Er du ikke synlig, finder dine kunder dig ikke. basic-elements kan hjælpe dig med at få flere besøgende på hjemmesiden og dermed også mulighed for flere kunder. Hvordan øger du din omsætning?

Book en tid og få en snak om hvilken succes vores kunder oplever med deres annoncer. Det er ganske uforpligtende. Ønsker du et mersalg i din forretning vil online marketing helt klart være en stor hjælp.

Spor dine kunder
og få bedre placeringer

(Analytics)

For at få flere kunder i butikken, skal du åbne døren og stille “ÅBEN” skiltet ud foran døren. Men hvad gør man på Internettet? Ønsker top placeringer, må du sprede dig ud på flere områder. Med Google Ads kan du betale for at få flere konverteringer. For at få flere kunder i butikken, skal du åbne døren og stille “ÅBEN” skiltet ud foran døren. Men hvad gør man på Internettet? Ønsker top placeringer, må du sprede dig ud på flere områder. Med Google Ads kan du betale for at få flere konverteringer.

Dialog starter med en kontakt

Kontakt