Portfolio – showcases af projekter

(Hjemmesider bygget i DIVI og Elementor)

Ønsker du en professionel og skræddersyet hjemmeside, webshop eller blog? Gennem Basic-Elements Får du en brugervenlig og funktionel løsninger bygget på WordPress løsning. Samtidigt anvender vi temaer som Elegent Themes og Elementor. andre temaer er også velkommen.

Her under ser du et uddrag fra min portfolio, primært bygget på WordPress og DIVI builder (Elegant Themes). Min kunde portfolio favner bredt, for jeg har ikke lukket mig fast på bestemte faggrupper. Jeg arbejder med mine kunder og finder et fælles grundlag og det samarbejde gør, at jeg skal skabe den hjemmeside kunden ønsker. Ønsker du at vide mere, så lad os få en uforpligtende snak og kop kaffe.

Portfolio - skabelonloftet

Skabelonloftet.dk

Hjemmeside
Opsat med Elegant themes. En visuel stærk side fyldt med billeder. Udlejning af lokaler til photoshoots, events, konferencer, fester mm.

Billedgallerier illustrerer Skabelonloftets mange muligheder og de mange kreative personer der holder med eget studie.

Logo
Rentegnet fra gamle tegninger, fundet på det gamle skabelonloft. En illustration fra B & W værftet, der engang byggede store skibe.

Oversættelse
Oversat til engelsk ved brug af WPML. 

Holmberg.dk

Hjemmeside
Opsat med Elegant Themes. Mange års samarbejde. Fjerde generations hjemmeside. Anette er kunstner, men har oparbejdet stor ekspertise med renovering af sommerhuse og lejligheder. Samtidigt er hun indehaver og founder af Skabelonloftet.

Med tiden mere enkelt og minimalistisk, der samtidigt afspejler kundens egne metoder og stil.

Logo
Logo. Signatur genskabt og rentegnet i Adobe Illustrator.

Billeder
Behandlet og tilpasset i designet.

Portfolio - Holmberg
Portfolio - Knowledge365

Knowledge365.com

Hjemmeside
Opsat med Elegant Themes. Oversat til engelsk med WPML. Et software program til onborarding og styrke virksomheden medarbejders IT færdigheder.

Logo
Design logo. Rentegnet i Adobe Illustrator

Illustrationer
Genskabt og bearbejdet i Adobe Illustrator.

Content
I samarbejde med planorama.dk

NG Byg & Nedrivning.dk

Hjemmeside
Opsat med Elegant Themes. En hjemmeside for håndværksmæssigt arbejde, fra nedrivning af det gamle og opbygning af nyt.

Logo
Design logo. En illustration af værktøj og et hustag, både nedrivning og opbygning.

Portfolio - NG Byg & Nedrivning
Portfolio - Gardinmageren

Gardinmageren.dk

Hjemmeside
Opsat med Elegant Themes. Virksomhed, der sikrer, at at både private og virksomheder får de rette gardiner og solafskærmning. Gratis opmåling af gardiner og professionel montering.

Logo
Design logo.

SEO og Google Ads
I samarbejde med lyttdigital.dk

Colourcarpets.dk

Hjemmeside
Opsat med Elegant Themes. Tresproget. Internationalt firma, der levere luksustæpper til krydstogtskibe og hoteller. Tæpper der designes med store mønster og logo efter kundens ønske.

Logo
Design logo.

Oversættelse
Brug af WPML

 

Colour Carpets design
Danstruplund Gods

Danstruplundgods.dk

Hjemmeside
Opsat med Elegant Themes. Nyrenoveret gods i Nordsjælland. Hovedhuset lejet ud til en sød familie. Bygningerne omkring godset, lejes ud til kontorfællesskaber og lager. Ud over godset hører der en kæmpe naturpark/have hvor lejere frit kan samle energi og nyde.

Logo
Rentegning af logo i Adobe Illustrator fra gammel tegning af hovedhuset.

Coachyou.dk

Hjemmeside
Opsat med Elegant Themes. Naima Halse Kirkefeldt er personlig coach. Hjælper personer med at finde frem til styrker, både i arbejdet og i det private liv. CoachYou arbejder både med virksomheder og individuelle medarbejdere, der gerne vil finde og styrke talentet i sig selv.

Logo
Design af logo.

Content
Udarbejdelse af tekster i samarbejde med CoachYou.

Coach You
Coach You

Jbgroup.dk

Hjemmeside
Opsat med Elegant Themes. JB Group er et ejendomsselskab der yder en bred service både til private og erhvervsejendomme. Vigtigst for dem er, at gøre kunderne tilfredse. Og det klarer de rigtig godt.

Logo
Blot tekst logo ind til videre

Content
Udarbejdelse af tekster og billedbehandling.

Kluvermanagement.dk

Hjemmeside
Opsat med Elegant Themes. Simpel og enkel hjemmeside, redesignet af en gammel animerede hjemmeside. Klüver

Management er konsulent og strategisk samarbejdspartner. Arbejder med virksomhedsledelse og udvikling. Har analytisk tilgang til processer og projektsystemer. 

Klüver Management
Portfolio - Vision1

Vision1.dk

Hjemmeside
En enkel og ren hjemmeside, opsat med Elegant themes. Vision1 hjælper virksomhedsledere og privatpersoner med personlig udvikling.

Logo
Genskabt og rentegnet fra et trykt medie.

Content
Tekster er udarbejdet i samarbejde med Ann Rosenbom fra linjekommunikation.dk

Behrendtejendomsservice.dk

Hjemmeside
Opsat med Elegant Themes. Ejendomsservice, der hjælper virksomheder og private med at holde orden inde og udenfor ejendommen.

Logo
Design og rentegning af logo i Adobe Illustrator.

Content
Udarbejdelse af tekster.

Behrendt Ejendomsservice

Workshop

(Forventningsafstemning)

Hvad skal der egentligt til, for at bygge hjemmesider og være synlig med digital marketing?
Svarene kan du få hos basic-elements. Bestil en 4 timers workshop, hvor vi går igennem dit projekt, kigger på grafisk design og laver en overordnet strategi over hvad du skal bruge og hvilke medier der passer bedst til din virksomhed.

4 timers workshop koster kun kr. 2.495,- + moms

"

Kunder & sparringspartnere siger...

(... Jeg er taknemmelig)

"Brian Mouritsen fra Basic-Elements har bygget vores hjemmeside op til Dansk Healthcare. Brian har haft en rigtig god fornemmelse for, i hvilken retning vi ønskede at gå og kommunikationen undervejs har været imødekommende og med stor forståelse.
Brian har hjulpet og vejledt ud fra vores ønsker omkring opbygningen af hjemmesiden. Han har været meget kreativ og med god sans for æstetik, farvevalg, komposition. Vi har fået god respons på vores hjemmeside og brugerne finder det let at navigere rundt på hjemmesiden.
Der har været en behagelig dialog i hele processen og vi kan varmt anbefale Basic-Elements."

Steen Fuglsang

Indehaver, Dansk Healthcare ApS

"Jeg har haft den store fornøjelse at samarbejde med Brian omkring SEO og konverteringsoptimering. Brian skiller sig særlig ud ved den måde hvorpå han tager ejerskab i et samarbejde, og som leverandør har det derfor været utrolig givtigt at arbejde sammen med sådan en stor erfaring og vidensbase indenfor den digitale marketing. Gennem sine erfaring med et meget konkurrencepræget marked, har Brian fundet vejen til at differentiere sig og skille sig ud fra mængden.

Derfor har et stærkt og progressivt samarbejde med Brian givet mig mange gode erfaringer som jeg har taget med videre i min værktøjskasse, og jeg kan kun give Brian mine bedste anbefalinger. "

Johnny Møller

Founder & Grundlægger af Online Advisor, Online Advisor

"Igennem 20 år har Brian været min redningsmand, og jeg har haft fornøjelsen af at bruge ham på hele fire hjemmeside projekter i gennem tiden. Brian er dedikeret til at levere professionelle og skræddersyede hjemmesideløsninger, med fokus på SEO-optimering m.m. Han har en unik evne til at skabe brugervenlige og funktionelle løsninger. Hans varme og menneskelige tilgang kombineret med hans evner skaber et behageligt samarbejde. Jeg kan varmt anbefale Brian til alle."

Naima Halse Kirkefeldt

Indehaver, Coach, iværksætter og foredragsholder

"basic-elements er meget gode til at fange forståelsen for andres tanker og idèer, for der efter at give dem nyt liv i form af elegante websites. Vi har oplevet et meget behageligt og positivt samarbejde præget af god opfølgning undervejs. Vi giver basic-elements de varmeste anbefalinger hvad angår udvikling af webdesign og et samarbejde, som byder på lidt mere"

Siri Sara Skaarberg

Administrerende direktør , ibalance as

"Når basic-elements laver opgaver for mig og mine kunder, ved jeg, at jeg får en unik løsning. De forstår min briefing og lægger så al deres kreative faglighed oveni. Så jeg får et så flot resultat, som jeg ikke selv vidste, at jeg i virkeligheden forventede. Det er en synergi og kvalitet af den sjældne slags"

Ann Rosenbom

Indehaver, Linjekommunikation

Kontakt

Dialog starter med en kontakt