Grafisk design

Kreativt design og billedlige udtryk

Det visuelle udtryk

Det umiddelbare i et grafisk design er alt afgørende. Det er det kunder først ser og på få sekunder har de dannet sig et udtryk af hvem din virksomhed er. Derfor skal du gerne skille dig ud fra dine konkurrenter med et godt grafisk design.

Få et lækkert grafisk design på dine materialer. Her får du designet alt lige fra fra logo, brevpapir, kuverter, foldere, offline bannere i stort format, roll-ups, skilte og meget andet. Hos basic-elements arbejder vi med alle slags trykte medier og kan stort set producere alt der kan udføres hos en trykker.

Grafisk design er også en del af de online medier. Det kan være infografik, billedbehandling, ikoner og andre grafiske opsætninger. Webdesign hører også under denne kategori, for der er en samhørighed mellem offline og online medier.

Det er vigtigt, at vi som grafisk designere følger med i udviklingen og hele tiden sørger for at kunne tilbyde det nyeste design, du leder efter.

Grafisk design

 “Enkelhed er ikke målet. Det er biproduktet af en god ide og beskedne forventninger.”
Citat Poul Rand

Grafisk identitet

Genkendelsen af din virksomhed består af mange visuelle enheder:

Et logo som er symbolet på hele din identitet
Brevpapir og faktura
Visitkort som ofte bliver gemt
Marketingmateriale
– Flyers
– Brochurer
– Gavekort og postkort
– Skiltning til facader- og som gadeskiltning
– Grafisk design på hjemmesiden

Sig det med søgeord

Verbal kommunikation

Med de rette ord bliver historien fortalt, dine produkter beskrevet og godt placeret på Google. Søgeordene er med til at fortælle historien, uanset om det er til produktbeskrivelser, blogindlæg eller storytelling, så handler det om at bruge de rigtige søgeord på rette sted.

God og velskrevne tekster hjælper brugeren til at vælge dig frem for dine konkurrenter. Det kan være din stil eller jargon brugeren falder for. Når du vælger at få lavet en professionel hjemmeside og trykt medie, hvorfor så ikke ofre det sidste som sætter prikken over i’et?

basic-elements samarbejder med tekstforfattere, som kan levere velskrevne tekster til både hjemmesider og trykte medier. Lad basic-elements hjælpe med at få virkeliggjort jeres historier. 

Lad fotografen tage billederne

Billeder siger mere end 1000 ord

Lige så vigtigt det er, at have et flot design på hjemmesiden eller det trykte medie, lige så vigtigt er det at billederne også står klart. Vi anbefaler at få taget billeder af en professionel fotograf. basic-elements samarbejder med professionelle fotografer, der kan hjælpe med at lave en spændende billedserie.

 

Få det hele med. Både personale, men også af firmaet og dets produkter der spiller en rolle. Det kan både være på location eller i studiet. Det er vores opgave at rådgive bedst muligt og den vej igennem skabe en unik løsning. Derfor er det også vigtigt at få lavet professionelle billeder.

Dialog starter med en kontakt

Kontakt