Hjemmesider med Content Management system (CMS)

Open source, en gratis løsning

Hos basic-elements bygger vi hjemmesider i WordPress, som er en gratis platform. Det er en Open Source løsning, udviklet i PHP og bruger en MySqL database. WordPress bruges verden over og fungerer som en “platform” til hjemmesider, webshops og blogs, hvor vi derefter bygger dem op med temaer fra ElegantThemes(DIVI) og andre nødvendige plugins/programmer.

Her er et par udvalgte hjemmesider lavet i WordPress.
Hjemmesider
Vision1

Tekst på vej…

Hjemmesider
MGruppen

Tekst på vej…

VSOK

Tekst på vej…

HOLMBERg

Tekst på vej…

MieHyldegaard

Tekst på vej…

Wintherkom

Tekst på vej…

Professionel.Skræddersyet

Hjemmesider

Hjemmesider skal loade hurtigt

Det tager kun få sek for brugeren, at danne sig et indtryk af din hjemmeside. Derfor er det vigtigt at have fokus på hvor hurtigt hjemmesider loader uanset om det er på en smartphone eller på computeren. Basic-elements ved hvordan du kan øge konverteringerne og omsætningen ved at bygge en løsning i det rigtige system, der er kodet til at fungere hurtig, der samtidig er flot og med tydelige “CALL TO ACTIONS”.

Her er 3 ting du skal tage højde for:

Webhotel

Hos basic-elements lægger vi vægt på kvalitet og sikkerhed når hjemmesider skal hostes. Forudsætningen for hurtige hjemmesider er bla. serveren levere høj hastighed og oppetid.

Platform

Open source programmer som WordPress ligger på en Linux server. Den er hurtig og stabil til større hjemmesider og webshopløsninger.

Programmer

Hos basic-elements har vi valgt at arbejde med temaer fra DIVI – ElegantThemes, der stort set har alle funktioner man behøver for at bygge hjemmesider uden tilkøb af flere plugins.

Dialog starter med en kontakt

Kontakt