Skal du have bygget en hjemmeside

Content Management system (WordPress)

En hjemmeside til ethvert projekt

(Fra en Onepager, blogsite til webshop med betalingsløsning)

Ønsker du en professionel og skræddersyet hjemmeside, webshop eller blog? Hos Basic-Elements er vi dedikerede til at levere brugervenlige og funktionelle løsninger ved hjælp af WordPress. Hvad er WordPress, spørger du måske? Lad os forklare.

WordPress er en gratis og Open Source platform, der har transformeret måden, vi opbygger og administrerer websteder på. Den er udviklet i PHP og anvender en MySQL database, hvilket gør det muligt for os at skabe skræddersyede websteder med lethed.

Visitkort hjemmeside

På en visitkort hjemmeside passer typisk til dig, der lige har startet en virksomhed og ønsker at blive fundet på internettet. Du præsenterer du dig og dine ydelser på én side.

Standard hjemmesider

Er du en enkeltmands- eller lille virksomhed og behøver kun få sider til at præsentere dig på, så er en mini hjemmeside passende til dig. Typisk består sådan en hjemmeside af en forside og 3-4 undersider. Den kan naturligvis udbygges.

Designer hjemmesider

Nu er vi over i en større hjemmeside. Typisk har du rigtig mange undersider og der er mange funktioner og muligheder. Der er oftest flere forskellige design på disse hjemmesider, både til forside undersider, landing sider og særlige produktsider. Der er arbejdet godt og grundigt med brugervenlighed, Call To Actions og billeder. Du har sikkert allerede en hjemmeside, men den er forældet og nu skal den moderniseres og passe til nutidens teknologi.

Webshop

Har du allerede en webshop eller skal du i gang med at bygge en online forretning op fra bunden? Her er vi over i en multi hjemmeside med tilknyttet e-handelsløsning og mulighed for betaling kort. Her er det en fordel at koble digital marketing på denne løsning for at få mange konverteringer.

Vi anvender både Elementor og ElegantThemes, fordi de har et overskueligt redigeringsværktøj, for dig, der gerne vil være med til at opdatere indholdet. Temaerne er udviklet til at være responsive hjemmesider og være mobilvenlige. De er kendt for sin brugervenlige træk-og-slip-editor, der giver dig fuld kontrol over udseende og funktionalitet. 

Temaerne tillader os at skabe unikke og tilpassede hjemmesider, der skiller sig ud i mængden.Vi går skridtet videre ved at integrere nødvendige plugins og programmer for at give dit websted ekstra funktionalitet og muligheder. Dette inkluderer alt fra kontaktformularer og social medieintegration, e-handelsløsninger, sociale medier og avanceret SEO-optimering.

Med Basic-Elements som din hjemmeside-partner får du ikke kun smukke og funktionelle hjemmesider, men også pålidelig support og vedligeholdelse. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at trives online og sikre, at din hjemmeside forbliver opdateret og sikkert.

Så hvis du drømmer om at have et imponerende hjemmeside, en succesrig webshop eller en engagerende blog, skal du overveje Basic-Elements som din partner. Vi er her for at hjælpe dig med at opfylde dine digitale mål ved hjælp af WordPress, den mest alsidige og kraftfulde platform til webudvikling i dag. Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe det, du altid har ønsket.

Workshop

(Forventningsafstemning)

Hvad skal der egentligt til, for at bygge hjemmesider og være synlig med digital marketing?
Svarene kan du få hos basic-elements. Bestil en 4 timers workshop, hvor vi går igennem dit projekt, kigger på grafisk design og laver en overordnet strategi over hvad du skal bruge og hvilke medier der passer bedst til din virksomhed.

4 timers workshop koster kun kr. 2.995,- + moms

Hjemmesider

Professionelt og skræddersyet

Hjemmesider skal loade hurtigt

(Hastighed er fundamentet for gode konverteringer)

Det tager kun få sek for brugeren, at danne sig et indtryk af din hjemmeside. Derfor er det vigtigt at have fokus på hvor hurtigt hjemmesider loader uanset om det er på en smartphone eller på computeren. Basic-elements ved hvordan du kan øge konverteringerne og omsætningen ved at bygge en løsning i det rigtige system, der er kodet til at fungere hurtig, der samtidig er flot og med tydelige “CALL TO ACTIONS”.

Her er 3 ting du skal tage højde for:

Webhotel

Hos basic-elements lægger vi vægt på kvalitet og sikkerhed når hjemmesider skal hostes. Forudsætningen for hurtige hjemmesider er bla. serveren levere høj hastighed og oppetid.

Platform

Vi arbejder med Open source programmet  WordPress der ligger på en Linux server. WordPress er verdens mest anvendte. Det er hurtigt, stabilt og egnet til større hjemmesider, blogs og webshopløsninger.

Programmer

Hos basic-elements har vi valgt at arbejde med temaer fra DIVI – ElegantThemes og Elementor. Særligt udviklet til WordPress. De har stort set alle funktioner man behøver for at bygge flotte hjemmesider.

Kontakt

Dialog starter med en kontakt