Hjemmesider med Content Management system (CMS)

Open source, en gratis løsning

Hos basic-elements bygger vi hjemmesider i WordPress, som er en gratis platform. Det er en Open Source løsning, udviklet i PHP og bruger en MySqL database. WordPress bruges verden over og fungerer som en “platform” til hjemmesider, webshops og blogs, hvor vi derefter bygger dem op med temaer fra ElegantThemes(DIVI) og andre nødvendige plugins/programmer.

Visitkort hjemmeside

På en visitkort hjemmeside passer typisk til dig, der lige har startet en virksomhed og ønsker at blive fundet på internettet. Du præsenterer du dig og dine ydelser på én side.

 

Pris fra kr. 4.500-, + moms

Standard hjemmesider

Er du en enkeltmands- eller lille virksomhed og behøver kun få sider til at præsentere dig på, så er en mini hjemmeside passende til dig. Typisk består sådan en hjemmeside af en forside og 3-4 undersider. Den kan naturligvis udbygges.

 

Pris fra kr. 12.000-, + moms

Designer hjemmesider

Nu er vi over i en større hjemmeside. Typisk har du rigtig mange undersider og der er mange funktioner og muligheder. Der er oftest flere forskellige design på disse hjemmesider, både til forside undersider, landing sider og særlige produktsider. Der er arbejdet godt og grundigt med brugervenlighed, Call To Actions og billeder. Du har sikkert allerede en hjemmeside, men den er forældet og nu skal den moderniseres og passe til nutidens teknologi.

 

Pris fra kr. 18.500-, + moms

Webshop

Har du allerede en webshop eller skal du i gang med at bygge en online forretning op fra bunden? Her er vi over i en multi hjemmeside med tilknyttet e-handelsløsning og mulighed for betaling kort. Her er det en fordel at koble digital marketing på denne løsning for at få mange konverteringer.

 

Pris fra kr. 29.500-, +moms

Workshop

Hvad skal der egentligt til, for at bygge hjemmesider og være synlig med digital marketing?
Svarene kan du få hos basic-elements. Bestil en 4 timers workshop, hvor vi går igennem dit projekt, kigger på grafisk design og laver en overordnet strategi over hvad du skal bruge og hvilke medier der passer bedst til din virksomhed.

4 timers workshop koster kun kr. 2.500,- + moms

 

Her er et par udvalgte hjemmesider lavet i WordPress.
Hjemmesider
Vision1

Tekst på vej…

Hjemmesider
MGruppen

Tekst på vej…

VSOK

Tekst på vej…

HOLMBERg

Tekst på vej…

MieHyldegaard

Tekst på vej…

Wintherkom

Tekst på vej…

Professionel.Skræddersyet

Hjemmesider

Hjemmesider skal loade hurtigt

Det tager kun få sek for brugeren, at danne sig et indtryk af din hjemmeside. Derfor er det vigtigt at have fokus på hvor hurtigt hjemmesider loader uanset om det er på en smartphone eller på computeren. Basic-elements ved hvordan du kan øge konverteringerne og omsætningen ved at bygge en løsning i det rigtige system, der er kodet til at fungere hurtig, der samtidig er flot og med tydelige “CALL TO ACTIONS”.

Her er 3 ting du skal tage højde for:

Webhotel

Hos basic-elements lægger vi vægt på kvalitet og sikkerhed når hjemmesider skal hostes. Forudsætningen for hurtige hjemmesider er bla. serveren levere høj hastighed og oppetid.

Platform

Open source programmer som WordPress ligger på en Linux server. Den er hurtig og stabil til større hjemmesider og webshopløsninger.

Programmer

Hos basic-elements har vi valgt at arbejde med temaer fra DIVI – ElegantThemes, der stort set har alle funktioner man behøver for at bygge hjemmesider uden tilkøb af flere plugins.

Dialog starter med en kontakt

Kontakt