Om bureauet

Empatisk og erfaren digital designer

Kort om bureauet

Basic-Elements blev etableret i 2000 og beskæftiger sig med grafisk design og online markedsføring. Firmaet er arbejder primært inden for digital design, WordPress løsninger med ElegantThemes. Grundet den svære tid under Covid-19, har jeg valgt at lukke firmaet på ubestemt tid. Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig for referencer og henvisning til dygtige kolleger i branchen.

Din samarbejdspartner

basic-elements er et enkeltmandsfirma og har en gruppe af dygtige designere og kvalificerede programmører tilknyttet, der brænder for deres fag.

Sammen kender vores begrænsninger og bliver opgaverne for kompliceret, bruger vi vores solide netværk. Dette sætter bureauet i stand til professionelt og effektivt at udføre meget krævende løsninger.

Vælger du at benytte basic-elements som leverandør, kommer du til at samarbejde med bureauet, der med kompetence og kreativitet skaber alsidige hjemmesider.

Basic-Elements er klar til at støtte dig med en bred vifte af grafiske og webbaserede udfordringer, uanset om de er store eller små. Vi er her for dig, når du har brug for det, og når du stræber efter excellence.

Kontakt

Dialog starter med en kontakt